tirsdag 14. mai 2013

KATTENE VÅRE

Jeg kan vel ikke skrive en blogg, uten å ta med det kjæreste vi har....dvs kattene :) Vi har to katter...en nydelig liten dame som heter Cyan:

Cyan

Cyan elsker små esker og skåler
På fanget er det godt å ligge


Titter ned fra sjefsplassen

 Cyan er en elegant frøken, som skal bestemme selv når man får lov til å kose med henne. Da vi fikk henne var hun litt over 1 år gammel. Vi falt helt for det feminine vesenet hun viste og de fantastisk nydelige øynene. Cyan er jo en blåfarge, så det falt seg naturlig at hun ble hetende det da hun er en blåtabbymasket hellig birma, og hellig birma har som kjent BLÅ øyne :)  og mannen i huset, heter Ceptimus:
Ceptimus


Nam nam nam...fisk.... (vi har vært ute å fisket)
I sekken til mamma, der er det fint å ligge

Kjent sovestilling...å helst skal han koses på magen

 Ceptimus betyr syvende (skrives egentlig med S - som Septimus...men vi måtte ha ett navn som begynte på C - ergo ble det Ceptimus...da dette er den syvende katten jeg har eid). Ceptimus er også en blåtabbymasket hellig birma og kommer fra samme oppdretter som Cyan. De er ikke i slekt, men Cyan var som reservemor å regne for Ceptimus - derfor fikk vi de begge samtidig. Ceptimus var 3 måneder da vi fikk han. Han er skikkelig GUTT...bajjas og tullekopp....for ikke å snakke om kosekatt. Får han ikke kos, maser han til han får kos :P Å du kan bare glemme å tegne, male eller lage kort...for da legger hans seg midt oppå prosjektet ditt. Han har virkelig skjønt hvem som er midtpunktet i familien...eller..det tror han ihvertfall selv :P

Hver dag får de nytrekt fisk...varierer imellom torsk, sei og laks...(jepp, de spiser laks) - så de er vel det som kan kalles bortskjemte :P  Vi bor midt i Oslo, så de er innekatter - men med mulighet til å være ute på verandaen. Verandaen har vi dekket med netting, for at de ikke skal ramle ned. Det hender også at vi tar de med ut i bånd, men den store verdenen utenfor leiligheta er fortsatt skremmende.

I senga til mamma er det godt å ligge (Ceptimus og Cyan)

Koser oss hjemme hos morfar (Cyan og Ceptimus)

Varme og late sommerdager på verandaen (Cyan og Ceptimus)

Koser oss på verandaen (Cyan og Ceptimus)

Fast plass på hylla over PCn til mamma (Ceptimus og Cyan)

Cyan og Ceptimus koser seg på verandaen

Da ble det ett blogginnlegg om kattene også :)  De er jo en så viktig del av livet vårt, så det er jo en selvfølge at de også skal få bli med i bloggen :)

CYA,  EMBLA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er koselig om du legger igjen noen ord når du er innom bloggen min :) Velkommen tilbake :)