tirsdag 14. mai 2013

DA er konfirmasjonen over...

Da er konfirmasjonen over, å jeg kan legge ut min datters konfirmasjonskort. Noen hemmeligheter må man jo få ha før den store dagen :) Jeg laget en eksplosjonsboks til henne - min første, så jeg var veldig spent på om jeg klarte det. Resultatet ser du her:


Lokket på eskenLokket og siden på esken
Inni esken - der lå også gaven - så det fungerte som kort og gaveeske :)  Fargene i denne esken er veldig meg :)  Jeg syns lilla og sort er nydelig sammen.

Konfirmasjonsdagen gikk veldig bra. Konfirmanten leste dikt for godt over 1000 mennesker på rådhuset (veldig stolt mor og familie). Det var en veldig fin sermoni. (Humanistisk konfirmasjon). Konfirmanten gikk filosofikurs på forhånd, noe som falt i god jord. En kjempeflott erfaring.

Selskapet etterpå ble holdt hjemme hos farmor og farfar til konfirmanten. Mye god mat og masse flotte gaver - men så har hun jo den beste familien i verden også ;) Det ble holdt taler og vi hadde laget quiz - quiz om konfirmanten. Morsomt innslag :)Bordet hadde nydelige brettede serviettsommerfugler, bordkort med sommerfugl og lys med bilde av konfirmanten. Konfirmanten hadde bestemt fargene: Lilla, grønn og hvit. Bordet var også dekorert med diverse som konfirmanten hadde fått opp igjennom årene. (første sko,diverse sølv som smykkeskrin, fødselsattest osv.) Det var også flotte blomsteroppsatser.
Ett av bordkortene
Vi laget "gjørmebad" med griser som koste seg i stampen - morsomt innslag. Det var sjokolademousse inni stampen som grisene badet i.
Nærbilde av slaraffenlivet i gjørmestampen :)Lysene er laget av en venninne de ble kjempefine!!
Rop ut om noen har lyst til å kjøpe, så kan jeg videresende deg til henne :)

Flere bilder har vi ikke akkurat nå. Jeg glemte jo selvfølgelig kameraet mitt, så jeg samler sammen bilder fra de andre gjestene :)


Dagen ble kjempefin og konfirmanten var fornøyd :)

Ønsker dere alle en flott dag videre :)

Klem Em


4 kommentarer:

 1. Så utrolig fint du har gjort det til Konfirmasjonen. Dette kan du virkelig :) :) Og godt å høre lysene falt i smak :D

  SvarSlett
 2. Tusen takk Elisabeth :) Lysene var kjempefine. Vi laget lilla og hvite bånd på de for å matche resten. Det ble kjempefint :)

  SvarSlett
 3. Kul kake, og ikke minst god! :)

  SvarSlett
 4. :D Tusen takk :) Glemte helt å ta bilde av de andre kakene.... så får håpe noen andre har det :)

  SvarSlett

Det er koselig om du legger igjen noen ord når du er innom bloggen min :) Velkommen tilbake :)